NAKİT BAĞIŞI

Vakfın ana gelir kaynaklarından birisi de Vakfa yapılan maddi karşılıksız nakit bağışlarıdır. Vakfımız vakıf senedinde yer alan gayeler doğrultusunda bu bağışları kabul etmektedir.

• Tek Seferlik Ödeme ile Nakit Bağışı

Bağışçı, bağışını bankadan yapıyorsa açıklama kısmına ilgili bağış türünü yazarak, bağışını vakıf merkezimize gelerek elden yapıyorsa görevliye ilgili bağış türünü bildirerek bağışının istediği alanda kullanılmasını talep edebilir.makbuzunu talep eder.

• Periyodik Ödeme ile Nakit Bağışı

Bağışçı, bağışını periyodik ödeme düzeni talimatı vererek bankadan yapıyorsa açıklama kısmına ilgili bağış türünü yazarak, bağışını vakıf merkezimize gelerek elden yapıyorsa görevliye ilgili bağış türünü bildirerek bağışının istediği alanda kullanılmasını talep edebilir.ayrıca talep etmesi durumunda vakıf görevlisi iş yerinde bağışcının bağışını kabül eder.

IBAN NO
Şube Adı